Ravitseva kasvovoide

Kuvaus

Kuivalle ja elottamalle iholle suunniteltu täyteläinen kasvovoide sisältää runsaasti kotimaista luomu porkkanaa ja poimulehteä, kylmäpuristettua luomu manteliöljyä ja auringonkukan siemenöljyä, tyrniöljyä sekä kosteuttavaa kasviglyseriiniä. Hajusteeton, ilman lisättyjä väriaineita. Hyvin riittoisa.


Ravitseva kasvovoide kuivalle ja elottomalle iholle. Sisältää kotimaista luomu porkkanaa ja poimulehteä (Alchemilla vulgaris) uutettuna luomulaatuiseen, kylmäpuristettuun manteli- ja auringonkukan siemenöljyyn. Porkkanan sisältämä A-vitamiinin esiaste beetakaroteeni ravitsee ihoa ja antaa sille hehkua. Poimulehti kuuluu ihonhoidon klassikko raaka-aineisiin. Sillä on m.m. osoitettu olevan tulehdusta lievittävä, ihoa supistava ja uudistava vaikutus. Tyrniöljyn sisältämät vahvat antioksidantit stimuloivat ihosolujen uudistuotantoa ja sopii siten erityisen hyvin elottomalle, ikääntyvälle iholle. Voide sisältää myös tehokkaasti kosteuttavaa kasviglyseriiniä. Manteliöljy ja auringonkukan siemenöljy sisältävät runsaasti E-vitamiinia sekä luontaisia omega rasvahappoja. Voide on vedetön eikä sisällä turhia täyteaineita, ainoastaan tehoaineita tiivistetyssä muodossa. Siksi se on hyvin riittoisa! Taputtele pieni määrä kostutetulle iholle. Jos kaipaat kevyempää koostumusta voiteeseen voi sekoittaa hieman kosteusvoidetta tai vettä, ei kuitenkaan suoraan purkkiin. Ilman lisättyjä väriaineita, hajusteeton.


Sisältää: kylmäpuristettu luomu manteliöljy, kylmäpuristettu luomu auringonkukan siemenöljy, suomalainen mehiläisvaha, suomalainen luomu porkkana, suom. poimulehti, tyrniöljy, kasviglyseriini.


INCI: Prunus Amygdalus Dulcis oil, Helianthus Annuus SeedOil, Cera flava, Daucus Carota, Alchemilla Vulgaris, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glycerol


60 ml (kuvan etikettitiedosta poiketen)