Usein kysyttyä

Mitä Villiyrttipuoti tarjoaa?

Villiyrttipuodin tarjontaan kuuluvat lähituotetut, luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet kotimaisista villeistä ja luonnonmukaisesti viljellyistä yrteistä. Kasvit kerätään käsin/kasvatetaan läntisellä Uudellamalla.

Mitä on luontaiskosmetiikka?

Luontaiskosmetiikan lähtökohtana on, että sen raaka-aineet tulevat luonnosta. Valmistuksessa käytetään kasviöljyjä, kasviuutteita, yrttejä ja marjoja. Raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman haitattomia sekä ihmiselle että ympäristölle. Raaka-aineet saavat mielellään olla mahdollisimman ekologisia mutta ei-ekologinen ainesosa ei tee tuotetta vähemmän luonnolliseksi.

Miten tuotteet valmistetaan?

Tuotteet valmistetaan käsin kuivatuista lehdistä ja kukista perinteistä öljymaseraattia pohjana käyttäen.

Missä Villiyrttipuodin tuotteet valmistetaan?

Kaikki tuotteet valmistetaan Villiyrttipuodin tiloissa Karjaalla, läntisellä Uudellamaalla.

Miten Villiyrttipuodin tuotteet eroavat muiden luonnomukaista ihonhoitoa tarjoavien tuotteista?

Villiyrttipuoti käyttää ainoastaan kotimaisia kasveja, yrttejä ja marjoja sekä mahdollisimman lähellä tuotettuja öljyjä. Myös mehiläisvaha on lähituotettua ja sen toimittaa Mellangård honung niminen tila Tenholassa.

Kuuluuko Villiyrttipuodin tarjontaan muuta kuin ihonhoitotuotteita?

Villiyrttipuoti tarjoaa luentoja hyötykasvien käytöstä ennen ja tänään, opettaa salvan valmistusta sekä pitää yrttikursseja ja tuote-esittelyjä ryhmille ja yhdistyksille.

Tarjonta sisältää myös klassista hierontaa sekä rentouttavia hoitoja puodin tuotteilla.

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

Villiyrttipuodilla on sopimus Klarna Checkoutin kanssa joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa verkkokaupasta tekemänsä ostoksen laskulla, suoraan verkkopankin kautta tai luottokortilla.