Korjaava käsivoide

Kuvaus

Kuivaa, ärtynyttä ja halkeilevaa ihoa korjaava käsivoide sisältää piharatamoa ja sitruunamelissaa uutettuna kotimaiseen, kylmäpuristettuun hamppuöljyyn ja hyvin imeytyvään safloriöljyyn. Sisältää myös kosteuttavaa kasviglyseriinia ja luomu sitruunan eteeristä öljyä. Miedontuoksuinen.

Voide on vedetön ja hyvin riittoisa! Hiero pieni määrä puhtaalle, hieman kostealle iholle.

Tehohoito: hiero hieman runsaammin voidetta käsiin ennen nukkumaan menoa ja pue puuvillakäsineet yöksi.

Piharatamo (Plantago major) sisältää mm. ihoa uudistavaa allantoiinia jonka vuoksi sitä käytetään myös anti age-tuotteissa. Ratamon tehoaineet lievittävät kutinaa sekä toimivat haavoja parantavasti. Sitruunamelissa on antiseptinen, ihoa pehmentävä ja siloittava. Hamppuöljyn omega- ja muut rasvahapot (m.m. gammalinoleenihappo, GLA) muodostavat iholle suojaavan, kosteutta sitovan, hengittävän kalvon. Se vaikuttaa tulehdusta alentavasti ja soveltuu erityisesti atooppisen ihon hoitoon. Ohdakkeen sukulaisesta, saflorista, saatava öljy on n.s. kuiva öljy joka imeytyy hyvin ihoon. Muiden kasviöljyjen tapaan se sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä muita antioksidantteja. Käsivoide sisältää myös ravitsevaa mehiläisvahaa, kosteuttavaa kasviglyseriiniä sekä hieman luomulaatuista sitruunan eteeristä öljyä.


Sisältää: suomalainen kylmäpuristettu hampunsiemenöljy, safloriöljy, suomalainen mehiläisvaha, suomalainen piharatamo ja sitruunamelissa, kasviglyseriini, sitruunan eteerinen öljy.


INCI: Cannabis Sativa Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cera flava, Plantago Major, Melissa Officinalis, Glycerol, Citrus Limonum Oil, linalool, limonene


50 ml